O nama

Elin d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu osnovana 1992. godine. Više od desetljeća proizvodnje, edukacije, iskustva i referenci, širok program proizvoda i usluga zasnovan na novoj tehnologiji kao osnovi razvoja.
Elin zagreb

Tehnološka postignuća i proizvodni procesi s provjerenim certifikatima kakvoće, pružaju solidnu osnovu za razvoj i uspješno usmjeravanje na ciljno tržište.

Jedna od najvećih vrijednosti tvrtke Elin-a su ljudski potencijali. Visoko obrazovani i visokokvalificirani, te posebno dodatno educirani i osposobljeni u inozemstvu, zaposlenici sa svojim znanjem i vještinama predstavljaju najveću konkurentnu prednost poduzeća.

Također redovitim treninzima zaposlenih usvajaju najnovija svjetska tehnološka postigunća i promišljanja, pa se tvrtka razvija na globalnoj razini kao ravnopravni partner u međunarodnoj konkurenciji.

Misija:

Glavni cilj Elin-a u slijedećem razdoblju je daljnji rast u svim segmentima. Povećanje proizvodnje i broja proizvoda i usluga, prateći pri tome potrebe kupaca i zahtjeve tržišta. Prioriteti Elin-a i dalje će biti vlastiti razvoj, inovativnost, etiènost u poslovanju, zaštita čovjekove okoline, te poduzimanje novih aktivnosti vezanih uz neprekidnu edukaciju zaposlenih, primjenu vlastitih znanja i vještina. Posebna pozornost bit će usmjerena istraživanju potreba i zahtjeva potrošača i na cijelokupno poslovno okruženje.